Graffiti maker

Op zoek naar professionele graffiti makers?  Wij werken uitsluitend met graffiti makers die jarenlang ervaring hebben met het aanbrengen van graffiti art. Als graffiti maker is het onze taak een originele graffiti art afbeelding te ontwerpen en aan te brengen.

IkWilGraffiti bestaat uit een team van professionele graffiti makers die graffiti art afbeeldingen door het hele land aanbrengen. Wij werken ook samen met andere graffiti makers en zorgen ervoor dat u nooit lang hoeft te wachten op uw professionele graffiti art afbeelding. Onze graffiti makers werken zowel buiten als binnen op locatie wanneer het u uitkomt.

Wij zijn gespecialiseerd in:

Graffiti art is geschikt voor elk interieur, groot en klein, en als professioneel graffiti maker brengen wij de graffiti art ook aan op objecten.

 

Goedkoper dan u denkt!

Een originele muurschildering door een graffiti maker is vaak goedkoper dan een standaard behang, sticker of schilderij. Als u ons de grootte van de gewenste muurschildering en de locatie van de muur doorgeeft sturen wij u binnen een dag direct een gratis en geheel vrijblijvende offerte!

Al onze prijzen zijn op basis van een m2 prijs. Daar zitten alle kosten in zoals het maken van het ontwerp en materiaal. De afbeelding heeft geen invloed op de prijs. Als graffiti professioneel graffiti maker spuiten wij dus voor dezelfde prijs elke gewenste afbeelding

 

contact