Graffiti kunstenaar

Ik wil graffiti houd zich sind 2004 bezig met het maken van graffiti schilderingen. Ik wil graffiti bestaat uit de broers Wessel en Stein Koning die gespecialiseerd zijn in het aanbrengen van verschillende soorten graffiti schilderingen:

 

Wat kost een graffiti schildering?

De prijzen van een graffiti schildering hangen af van de grootte van de muur en locatie van de muur. De afbeelding heeft helemaal geen invloed op de kosten van de schildering. Wij vinden het belangrijk om u correct te kunnen informeren dus stellen onze offertes op maat op.

U heeft al een graffiti muurschildering vanaf 225,- euro. Als u hier de betreffende gegevens sturen wij u gratis en geheel vrijblijvend, binnen een dag een offerte op.

Al onze prijzen zijn inclusief materiaal en ontwerpkosten.

 

Altijd een originele schildering

In tegenstelling tot een behang, een sticker of een poster is een graffiti schildering altijd uniek en origineel. Wij spuiten nooit twee keer dezelfde schildering.

 

Graffiti schildering op de kinderkamer

Met een graffitischildeirng maakt u van de kinderkamer echt iets unieks. Alles is mogelijk in onze schilderingen. Wij zijn gespecialiseerd in een aantal soorten schilderingen op de kinderkamer:

  • Een naam in graffiti letters
  • Een graffiti schildering die uit de muur barst (gebroken muur)
  • Een voetbalclub graffiti schildering
  • Een graffiti schildering met een thema of hobby

Als u geinteresseerd ben in een graffiti schildering neem dan hier contact met ons op of kijk op onze wesite voor meer voorbeelden en informatie